Er I medlem af Dansk Golf Union (DGU) og har I foretaget, eller planlægger I investeringer i udstyr, som skal leasing finansieres? Som officiel partner hos DGU tilbyder jeg uvildig ekspert rådgivning til danske golf klubber indenfor leasing af udstyr.  Kontakt mig, hvis…

I ønsker at:

  • Forbedre og optimere jeres leasingaftaler
  • Opnå besparelser på jeres leasingaftaler
  • Få konkrete handlingsplaner og råd
  • Finde alternative leasing-løsninger
  • Få rådgivning i forbindelse med investering i nyt udstyr
  • Få uvildig ekspert-rådgivning

 

Hvorfor vælge mig?

Bl.a. fordi jeg ikke skal have honorar, hvis jeg ikke finder fejl eller anmærkninger i jeres leasingkontrakter, som jeg gennemlæser for jer. Det kalder jeg NO CURE, NO PAY.

Jeg gennemgår jeres leasing-kontrakter helt uden omkostninger. Såfremt jeg finder fejl eller anmærkninger vil analysen blot koste jer blot 850,- ex. moms pr. leasingkontrakt. Har jeg ingen kommentarer til leasingkontrakten er min indsats uden honorarer. Bemærk, dette tilbud er eksklusivt for medlemmer af Dansk Golf Union.

 

28 års erfaring sikrer dig høj kvalitet

Jeg har 28 års erfaring fra leasingbranchen inden for finansiel, operationel leasing og lease-back hos Nordania, FinansNord m.fl. Som ekspert inden for leasingrådgivning har jeg bl.a. tæt samarbejde med DGU og er godkendt beskikket vurderingsmand hos Danmarks Domstole. Derfor kan jeg give dig den optimale rådgivning på eksisterende og nye leasningaftaler.

 

Kontakt mig allerede i dag